For tiden arbejder jeg målrettet på at udvikle et helt specielt forløb med henblik på din personlige udvikling, enten individuelt eller i en gruppe, hvor endemålet er, at vi sammen vandrer til og bestiger toppen af Kilimanjaro, der er Afrikas højeste bjerg på 5.895 m.

Din personlige udvikling designer vi sammen ud fra hvad dine udfordringer og mål er,  og om det skal ske individuelt eller i en gruppe. Udgangspunkterne kan være et psykologisk terapeutisk forløb, hvor du ser mest bagud og får rettet op på mønstre, der peger bagud, eller som et mere fremadrettet coachende forløb, hvor du nedbryder psykologiske forhindringer og når nye ønskede mål. Med andre ord, så har du her muligheden for at sætte dit liv i perspektiv, afklare de ændringer du ønsker, og du kan samtidig bevise for dig selv, at du er i stand til at sætte dig et krævende mål, planlægge rejsen dertil og gennemføre planen.

Turen til Kilimanjaro arrangeres i samarbejde med Afrika-safari.dk, der vil stå for alt det praktiske fra billetter, fly og overnatninger til guide på turen.

Vil du vide mere om denne kommende mulighed for personlig udvikling, så kontakt mig endelig.