Tom Steen Jensen

Erhvervspsykolog og psykolog
Cand.psych.

Coaching før Kilimanjaro

Erhvervspsykolog eller psykolog?

Hvad er egentlig forskellene og lighederne på en erhvervspsykolog og en psykolog?

Læs mere her om mit arbejde i hver af de to felter.

En udfordring som for eksempel at bestige Kilimanjaro, der er Afrikas højeste bjerg på 5.895 m, kræver fysisk og psykisk udholdenhed. Mange steder kan man læse om grej og fysisk træning, men meget lidt om de mentale og psykiske forberedelser og træning.   

Jeg har selv nået toppen af Kilimanjaro i 2019 og brugte rejsen og tiden efter på at udvikle oplæg og coaching forløb for psykisk eller mental træning for fysiske udfordringer som netop denne tur eller andre lignende udfordringer eller mål som du har sat dig.

Din personlige udvikling designer vi sammen ud fra hvad dine udfordringer og mål er,  og om det skal ske individuelt eller i en gruppe. Udgangspunkterne kan være et psykologisk coachende forløb, hvor du enten ser mest bagud og får rettet op på mønstre, der peger bagud, eller som et mere fremadrettet forløb, hvor du nedbryder psykologiske forhindringer og når nye ønskede mål. Med andre ord, så har du her muligheden for at sætte dit liv i perspektiv, afklare de ændringer du ønsker, og du kan samtidig bevise for dig selv, at du er i stand til at sætte dig et krævende mål, planlægge rejsen dertil og gennemføre planen.

Turen til Kilimanjaro kan for eksempel arrangeres i samarbejde med Afrika-safari.dk, der kan stå for alt det praktiske fra billetter, fly og overnatninger til guider på turen.

Vil du vide mere om denne kommende mulighed for psykisk træning eller coaching før store fysiske udfordringer, så kontakt mig endelig.

Vil du kontaktes?

Artikler

Leadership i Projektledelse

Hvad siger erfarne projektledere om deres egen ledelsesadfærd for at opnå succes som projektleder? – En analyse af ledelsesadfærd i projektledelse. Hvilken ledelsesadfærd skaber succes i projekter? Der har i årtier pågået en debat om sondringen mellem to yderpunkter i...

Erhvervspsykolog Tom Steen Jensen

Tilmeld nyhedbrev

Tilmeld dig og modtag max. fire nyhedsbreve om året, hvor jeg vil fortælle om nyheder indenfor erhvervspsykologi.

Tak fordi du tilmeldte dig nyhedsbrevet.