Tom Steen Jensen

Erhvervspsykolog og psykolog
Cand.psych.

Ad hoc HR

Erhvervspsykolog eller psykolog?

Hvad er egentlig forskellene og lighederne på en erhvervspsykolog og en psykolog?

Læs mere her om mit arbejde i hver af de to felter.

Hvad er ad hoc HR?

Ad hoc HR er et koncept jeg tilbyder til små og mellemstore virksomheder.

Hvem kan have behov for ad hoc HR?

For små og mellemstore virksomheder, SMV, kan det være meget omkostningstungt og dermed næsten umuligt at opbygge egen HR-funktion. I stedet kan virksomheden etablere en aftale med med erhvervspsykolog, der ad hoc kan varetage de opgaver, som HR traditionelt løser i større virksomheder.

Ved at tilknytte en fast erhvervspsykolog, der fra gang til gang kender medarbejderne, lederne og organisationen, opnås nem, hurtig og fleksibel ad hoc adgang til involvering i og løsning af traditionelle HR-opgaver. Et centralt element i ad hoc HR er således tillid mellem medarbejder og ledere i organisationen og den fast tilknyttede erhvervspsykolog.

Hvad er indholdet i ad hoc HR?

Indholdet i ad hoc HR besluttes mellem virksomheden og erhvervspsykologen og kan justeres præcist efter virksomhedens behov. Specifikt kan det være ledelsesudvikling, lederudvikling, coaching, skyggecoaching, konfliktløsning, afklaring, afklaring af og implementering af  virksomhedens værdier, opbygning og fastholdelse af trivsel, forebyggelse og behandling af stress, supervision af grupper, oplæg i forbindelse med temadag, personaledag eller lignende.

Læs mere

Læs evt. mere om stress her på min hjemmeside.

Vil du kontaktes?

Artikler

Leadership i Projektledelse

Leadership i Projektledelse

Hvad siger erfarne projektledere om deres egen ledelsesadfærd for at opnå succes som projektleder? – En analyse af ledelsesadfærd i projektledelse. Hvilken ledelsesadfærd skaber succes i projekter? Der har i årtier pågået en debat om sondringen mellem to yderpunkter i...

Erhvervspsykolog Tom Steen Jensen

Tilmeld nyhedbrev

Tilmeld dig og modtag max. fire nyhedsbreve om året, hvor jeg vil fortælle om nyheder indenfor erhvervspsykologi.

Tak fordi du tilmeldte dig nyhedsbrevet.